U12: do velkého finále Planeo Cupu jsme nepostoupili!!!!

15.11.2023 10:57

14.11.2023, Planeo Cup- kvalifikace, Hradec Králové

á 20 min.
 
Sestava: Kožíšek, Břichnáč, Kopecký, Lovětínský, Chlumský, Blecha, Krajíček, Hošek, Skořepa, Šitych, Dankanych, Filip, Tuláček.
 
SK Sparta Kolín - SK Kosmonosy     4:0 (Hošek 2x, Dankanych, Blecha)
SK Sparta Kolín - MFK Chrudim     0:1
SK Sparta Kolín - RMSK Cidlina     2:1 (Hošek 2x)
SK Sparta Kolín - FC Hradec Králové     0:5
SK Sparta Kolín - FK Mladá Boleslav     0:4
SK Sparta Kolín - FK Pardubice     1:4 (Blecha)
SK Sparta Kolín - SK Lázně Bohdaneč     0:0
 
Do kvalifikace jsme vstoupili dobře a bez větších problémů přehráli Kosmonosy. Prostě povinné body. S Chrudimí jsme od páté minuty prohrávali po špatné rozehrávce Kóži 0:1 a i když jsme stupňovali tlak a soupeře hodně zatlačili, bylo to bohužel bez gólového zúročení. Cidlina má velké hráče a bylo to velmi těžké utkání, kde jsme vítězství strhli a vydřeli až těsně před konečných hvizdem. Oproti týmu Hradce jsme vypadali jako o tři roky mladší kamarádi. Fyzicky vyspělé hráče jsme nestačili navazovat a ihned od začátku bylo jasné, kdo je pánem na hřišti. Podobný scénář měl i zápas s Bolkou. Naopak na Pardubice jsme nastoupili ve velkém stylu aktivní celoplošnou hrou. Ještě ve 13 minutě jsme vedli 1:0, bohužel přišly další dvě špatné rozehrávky od brankáře, které soupeř okamžitě a bez milosti trestal. V závěrečném utkání jsme dvacet minut dobývali branku Bohdanče a 5x trefili tyč nebo břevno, ale i kdybychom hráli další dvě hodiny, tak ten gól nedáme. 
Jasně, že vše ovlivnila marodka a nemohlo to být na 100%. Déňa, Lovas po nemoci, Vaňous nemocný, Hóša s Bleškou zdravotní problémy těsně před kvalifikací a přímo na turnaji akutní střevní potíže a křeče do břicha Chlůma se Skóřou. Právě proto jsme museli nominaci rozšířit. Za žádnou cenu nepůjdeme do zdravotního rizika. Utavit hráče, který není v úplné kondici není přece naším cílem. Přesto jsme měli podat mnohem lepší výkony. Hlavně s Hradcem a Bolkou jsme neběhali a dostatečně nebojovali, ale i v dalších zápasech jsme si měli počínat lépe. Pochvalu zaslouží Hóša, Chlůma, Bleška a i Déňa po třítýdenní absenci odehrál dobře.
Všichni jsme chtěli postoupit. 4x jsme velké finále hráli, ale teď to poprvé nevyšlo. Nesplnili jsme vytyčený cíl, obrat o nějaký ten bod Bolku, Hradec nebo Pardubice a zbylé zápasy vyhrát. Osobně jsem hodně zklamaný a budu to pár týdnů "hryzat". Ne všechno se ale vždy ve fotbale, škole nebo v životě podaří. Musíme jít dál. To co nás nezabije, nás musí posílit. Za rok to zkusíme znovu, ale bude to ještě těžší.....ale to říkám každý rok.......HP